DAMIR KRAJAC/CROPIX
KORONAVIRUS KROJI LISTU

Mamić opisao što mu je napravio COVID: ‘Glava me boljela luđački!‘ Na Maksimiru povukli novi hitan potez

‘Nakon povratka iz Moskve luđački me boljela glava pa sam se otišao testirati...‘
Piše: Tomo Ničota/Sportske novostiObjavljeno: 03. studeni 2020. 20:08

Da u Dinamu ovog puta uistinu čekaju s posebnom strepnjom nalaze COVID testa, dokazuje i činjenica da su u Maksimiru odlučili na UEFA-inu B listu prijaviti još nekoliko imena i promptno ih testirati u službenom postupku.

Ne znamo o kojim se sve igračima radi, uglavnom o onima iz B momčad i juniora, ali jasno je da je u pozadini priča oko koronavirusa.

Naime, svaki klub je prijavio UEFA-i igrače s kojima će igrati Europsku ligu do 6. listopada, a naknadno može prijaviti samo igrače na tu B listu, to su mladi igrači ponikli u klupskoj školi. Dakle, Dinamo ne može naknadno prijaviti, recimo, Izeta Hajrovića, ali može Tomislava Krizmanića.

Svaka čast tim dečkima i njihovu talentu, ali svi se nadaju da njihove usluge neće zatrebati ovoga četvrtka, bez obzira što je, primjerice, Šahtar bez pola momčadi pobijedio Real usred Madrida.

Pozitivan još jedan igrač Dinama, treći ili četvrti dosad?


Objavio je Dinamo da je uz Zorana Mamića i jednog člana stručnog stožera pozitivan i jedan igrač prve momčad. Njegovo ime zasad ne znamo, ali on je treći ili četvrti Dinamov nogometaš, iz prve momčadi, koji je bio pozitivan na COVID testu.

Nikad imena nisu izišla dok netko od njih sam ne kaže da je prebolio tu bolest, ali dosad barem nije bilo nikakvih većih posljedica. Ni po momčad, ni po pojedince...

Zoran Mamić je za RTL objasnio kako se osjećao nakon prošlotjednog gostovanja u Moskvi.

"Nakon povratka iz Moskve luđački me boljela glava pa sam se otišao testirati. Glavobolja mi je prestala, ali test je bio pozitivan", rekao je Mamić i dodao kako ne zna gdje se zarazio.


"Teško je reći, često smo na putu, aerodromi, avioni...".

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 20:50