Damir Krajač / Cropix
NEMA NEDODIRLJIVIH

MAMIĆ VIŠE NEMA OBZIRA Dinamo bez pardona suspendirao svoju najbolje plaćenu zvijezdu!

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 18. ožujak 2016. 18:33

Izgleda da je Dinamov napadač Junior Fernandes loše podnio status pričuve na Poljudu, pa ga je zbog nediscipline uoči popodnevnog treninga u petak trener 'modrih' Zoran Mamić do daljnjega prebacio u drugu momčad, kod Željka Sopića.

"GNK Dinamo želi obavijestiti navijače i javnost kako je naš igrač Junior Fernandes odlukom trenera Zorana Mamića zbog nediscipline do daljnjega prebačen u drugu momčad", objavili su na Dinamovoj službenoj sTranici.

Junior Fernandes je najplaćeniji Dinamov igrač, ali daleko od toga da je i najisplativiji. Nakon loma noge i višemjesečnog oporavka Čileanac se pred početak proljetne sezone počeo vraćati u staru formu, ali nije uspio zadržati visoku razinu igre.

Mamić je Fernandesa čekao i trpio, pa ga nedavno protiv Istre pedagoški izvadio u 41. minuti zbog 'loše igre', a protiv Hajduka u srijedu mu dao tek petnaestak minuta.

Dinamo II u subotu u 15 sati u 23. kolu Druge HNL dočekuje Segestu, eto Čileancu prilike da skupi koju minutu protiv najstarijeg hrvatskog kluba.

Linker
07. svibanj 2024 12:41