LLUIS GENE Afp
TRAŽI SE TRENER

Manchester United obavio razgovor s čovjekom koji je Barcu dvaput odveo do naslova prvaka Španjolske

Dok Crveni vragovi traže dugoročnije rješenje na trenerskoj klupi se privremeno nalazi Carrick
Piše: HinaObjavljeno: 23. studeni 2021. 19:04

U Manchester Unitedu trenutačno traže kvalitetno rješenje za trenersku poziciju s koje je tijekom vikenda otišao Norvežanin Ole Gunnar Solskjaer.

Po svim informacijama koje nude otočki mediji prva želja Manchester Uniteda je Argentinac Mauricio Pochettino, no trenutačno se takva opcija ne čini realnom jer Pochettino ima čvrstu poziciju, kao i ugovor, u Paris St. Germainu.

Britanski napisi jednako tako navode kako je John Murtough, sportski direktor kluba s Old Trafforda, obavio preliminarne razgovore s 57-godišnjim Ernestom Valverdeom, Španjolcem kojem je posljednje radno mjesto bilo u Barceloni. Manchester United je u kontaktu s njim, ali osim toga podrobnijih informacija za sada nema.

Od svibnja 2017. do siječnja 2020. godine Valverde je trenirao Barcelonu s kojom je osvojio dva naslova prvaka španjolske Primere te je od tada bez posla. Prije toga je najdublji trag ostavio trenirajući Athletic Bilbao u nekoliko navrata, a bio je još trener Espanyola, Olympiakosa, Villarreala i Valencije.

Dok Manchester United traži dugoročnije rješenje na njegovoj trenerskoj klupi se privremeno nalazi Michael Carrick.

Linker
27. lipanj 2022 13:40