GIUSEPPE MAFFIA Nurphoto Via Afp
NIJE NJEGOV STIL

Mandžukić ovo nije zaslužio! Teško se obrušio na Hrvata: ‘Ne želim o njemu, za mene je on gotova priča‘

Predsjednik kluba jasno rekao što misli o ideji dovođenja bivšeg napadača Vatrenih
Piše: SNObjavljeno: 28. svibanj 2021. 10:37

Nakon što je Mario Mandžukić raskinuo suradnju s Milanom, turski mediji počeli su bivšeg napadača Vatrenih povezivati s novim tamošnjim prvakom Bešiktašem. Mandžo je i prije epizode na San Siru bio želja turskog velikana, ali se Hrvat u konačnici ipak odlučio za Rossonere.

Nije to bilo najbolje razdoblje za napadača koji se većinu sezone mučio s ozljedama i uglavnom vrijeme provodio na liječničkom stolu ili na klupi. Sada ga Turci ponovno povezuju s Bešiktašem, ali takvog mišljenja nije predsjednik kluba Ahmet Nur Cebi koji je očito razočaran prvotnom odlukom hrvatskog napadača.

- Ne želim govoriti o nikakvim imenima koje smo već spominjali. Za mene je on gotova priča i pokušat ću pronaći neka nova lica. Nije moj stil sastajati se s ponovo s pojedincima čiji stavovi i i stil nama ne odgovaraju - rekao je Cebi.

image
FILIPPO MONTEFORTE Afp

Pitanje je gdje će Mandžo nastaviti karijeru, ali prema riječima Cebija to gotovo sigurno neće biti Bešiktaš. Hrvat se već oprostio od San Sira objavom na Instagramu.

- Bilo je zadovoljstvo igrati za Milan. Zahvalan sam klubu što mi je dao priliku, stručnom stožeru na predanom poslu i suigračima koji su ne samo odlični igrači, već i sjajna grupa ljudi.

Linker
23. travanj 2024 06:32