DRILJIVA PORUKA

Mandžukić se oprostio od Bayerna, zahvalio svima osim treneru Pepu Guardioli!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. srpanj 2014. 17:11

Mario Mandžukić priključio se treninzima svog novog kluba Atletico Madrida , ali prema zadnjim informacijama neće sudjelovati na američkoj turneji, već će ostati u Španjolskoj odrađivati fizičke pripreme.

Diego Simeone želi da su svi njegovi igrači u vrhunskoj spremi na početku nove sezone, a hrvatski reprezentativac očito u ovom trenutku ne zadovoljava visoke kriterije koje drži "el Cholo".

Mandžukić je dres Bayerna nosio dvije godine s kojim je stigao i do naslova u Ligi prvaka, Bundesligi i postigao ukupno 33 pogotka za Bavarce koji su ostavili dubok trag u njegovoj karijeri, pa se tako odlučio putem Instagrama oprostiti od svih, ili barem većine.

- Htio bih se zahvaliti svim suigračima u Bayernu. Hvala vam za povjerenje i potporu, posebno hvala svim mojim fanovima zato što bez vas ovo ne bi bilo moguće. Dres Bayerna sam uvijek nosio s ponosom. Također bih se volio zahvaliti treneru Juppu Heynckesu, s kojim sam ostvario svoja najveća postignuća. Oproštaji su uvijek blni, ali prekrasna sjećanja ostaju zauvijek.Hvala vam! - napisao je Mandžukić na Instagramu.

Linker
30. rujan 2024 03:29