AFP
BILD

Mandžukić u momčadi kola

Čak sedmoricu nogometaša Bayerna uvrstio je dnevnik Bild u momčad 9. kola Bundeslige. Među četiri ''uljeza'' u najboljoj jedanaestorici našlo se mjesta i za Mandžukića
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. listopad 2011. 15:16

Čak sedmoricu nogometaša Bayerna uvrstio je dnevnik Bild u momčad 9. kola Bundeslige. Među četiri ''uljeza'' u najboljoj jedanaestorici našlo se mjesta i za našeg Marija Mandžukića...

Bild je očito bio vrlo impresioniran Bayernovom predstavom protiv Herthe i pobjedom 4-0. Samo je 13 minuta bilo potrebno Heynckesovim nogometašima da u furioznom stilu dođu do prednosti 3-0. Pritom su lakoćom čuvali svoja vrata i već osmu utakmicu zaredom sačuvali mrežu čistom. Bild je stoga cijelu svoju obranu sastavio od Bayernovih igrača, ali se na poziciji vratara ipak odlučio za Wolfsburgova čuvara mreže Diega Benaglija.

Njegov je suigrač Mario Mandžukić bio strijalac oba pogotka u pobjedi protiv Nürnberga s 2-1, a za sjajnu ga je igru Bild nagradio ''jedinicom'', najvišom ocjenom u svome rangiranju. Ujedno mu je prvi put dao mjesto u momčadi kola. Hrvatski reprezentativac nakon devet kola ima na kontu pet pogodaka i dijeli sedmo mjesto na ljestvici strijelaca Bundeslige.

Bildova momčad 9. kola Bundeslige:

Benaglio (Wolfsburg) - Boateng (Bayern), Van Buyten (Bayern), Lahm (Bayern) - Kroos (Bayern) Schweinsteiger (Bayern), Reus (Borussia M.), Ribery (Bayern) - Podolski (Köln), Gomez (Bayern), Mandžukić (Wolfsburg)

Linker
24. rujan 2024 18:27