Bagu Blanco/pressinphoto/shutter/shutterstock Editorial/profimedia
BRILJIRA S 38 GODINA

Marca: ‘Svi su se već pomirili s tim da Modrić odlazi, ali pazite što se sad može dogoditi‘

"Uvijek se pojavi i to onda kada ga momčad najviše treba", piše madridski list
Piše: SNObjavljeno: 11. ožujak 2024. 10:34

Španjolska Marca detaljnije opisuje situaciju u kojoj se 38-godišnji Luka Modrić nalazi u Realu nakon sjajne partije u 4:0 pobjedi protiv Celte. Modrić je proglašen igračem utakmice, sudjelovao je u dva pogotka Kraljeva i postao drugi najbolje ocijenjen igrač s ocjenom 8.

"Ovakve partije pruža već godinama, iako neki inzistiraju da ga više nema. Uvijek se pojavi i to onda kada ga momčad najviše treba, odnosno kada se činilo da se igra komplicira.

Modriću nikad nije nedostajalo snage da povrati lopte i da doprinos u obrani. Oslanja se na inteligenciju i znanje kako se ponašati, kao što je činio tijekom cijele svoje karijere. I protiv Celte je počeo krasti sve što se dogodilo kraj njega", piše u tekstu.

Navode da odluka o njegovoj budućnosti nije još donešena.

"Svi su se već pomirili s tim da odlazi na kraju sezone, ali istina je da ni klub ni on još nisu rekli zadnju riječ. Modrić će nastaviti raditi svoje, odnosno davati doprinos kada kroči na travnjak. Ono drugo, hoće li nastaviti ili ne, doći će. Ako se nastavi kao jučer, pazite što se može dogoditi".

Također se navodi kako je slaba predstava protiv RB Leipziga "upalila alarme" u klubu.

"Loša utakmica protiv RB Leipziga stavila je bijelu momčad na rub ‘krize‘ za neke, čak sumnjajući u LaLigu. Jedna utakmica bila je dovoljna da pokaže da je Real Madrid još uvijek željan i neće ništa dati do kraja sezone. Ancelotti je promiješao startnih jedanaest i odgovor je bio više energije, kontrole i na kraju pobjeda, pretjerana, da. Čak i Güler već zna kako je to zabijati na Santiago Bernabéu", zaključuju Španjolci.

Linker
27. travanj 2024 10:52