ARHIVA HNS
SVEČANOST NA OTOKU

Marijan Kustić uz delegaciju Hrvatskog nogometnog saveza uveličao 30. godišnjicu Nogometnog kluba Pag

Gradonačelnik Fabijanić Kustiću je uručio grb HNS-a izrađen od paške čipke
Piše: SNObjavljeno: 12. svibanj 2023. 13:14

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza, predvođena predsjednikom Marijanom Kustićem, uveličala je proslavu tridesete obljetnice Nogometnog kluba Pag.

Uz predsjednika Kustića, svečanoj obljetnici prisustvovali su i dopredsjednik Damir Mišković, član Izvršnog odbora Darko Raić Sudar, voditelj odjela natjecanja Neven Šprajcer, predsjednikov savjetnik Stjepan Merkaš i operativni asistent u uredu predsjednika Blago Jakovljević, uz nazočnost predsjednika Nogometnog saveza Zadarske županije Darka Banića, gradonačelnika Paga Ante Fabijanića i gradonačelnika Novalje Ivana Dabe.

Na svečanosti u Kneževom dvoru gradonačelnik Fabijanić je prvom čovjeku hrvatskog nogometa predao na dar grb HNS-a izrađen od paške čipke, a darovi s motivima paške čipke uručeni su i Damiru Miškoviću i Darku Baniću. Marijan Kustić darovao je Nogometnom klubu Pag dres reprezentacije s potpisima Vatrenih koji je preuzeo dopredsjednik kluba Antonio Paro, a Gradu Pagu potpisani reprezentativni dres Luke Modrića.

U okviru proslave tridesete obljetnice Nogometnog kluba Pag na igralištu Julovica odigrane su prijateljske utakmice najmlađih kategorija domaćina i HNK Rijeke, baš kao i utakmica veterana Paga i Rijeke. Predsjednik kluba slavljenika, Naum Batkoski, svima se zahvalio na sudjelovanju u proslavi, posebno bivšim i sadašnjim članovima kluba, gostima te pokroviteljima i sponzorima proslave.

Linker
10. svibanj 2024 01:42