Marijo Tomić
 SCREENSHOT: HTV/HRT
NOGOMETNO-ZABAVNI SHOW

Marijo Tomić pobjednik ‘Utakmice života‘, dobio je jednogodišnji ugovor s Goricom

Marijo Tomić (19) pobjednik je zabavno-nogometnog showa ‘Utakmica života‘
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 02. lipanj 2021. 22:39

Nakon večerašnje utakmice u Velikoj Gorici između kandidata reality showa i mlade U-20 reprezentacije Hrvatske, mladi Marijo potpisao je jednogodišnji ugovor s prvoligašem Goricom i postao je nogometni profesionalac.

Inače, mladić je igrao za Rudeš, Hrvatski dragovoljac, a posljednji klub prije negoli je pobjedom u showu postao profesionalni nogometaš bio mu je četveroligaš Zagreb.

U finalu 'Utakmice života' gledali smo vrlo zanimljivu utakmicu u kojoj su kandidati reality showa koje je s klupe vodio Aljoša Asanović pokazali mnogo toga dobroga, 'vatreni lakat' ih je s svojim stručnim stožerom očito dobro pripremio za njima veliki nogometni i životni događaj.

Čak su kod rezulatata 0:0 u prvom poluvremenu mogli i povesti protiv mlade nacionalne vrste koju vodi Ognjen Vukojević, Martin Krešić je pogodio vratnicu. Završilo je 3:0 za selekciju U-20, dva pogotka je postigao Michele Šego, jedan Marin Ljubičić.

To ipak nije bilo toliko bitno, najveći junak cijele priče bio je Marijo Tomić, koji je nakon utakmice završio na rukama svojih kolega koji su ga oduševljeno bacali u zrak. Nogometno-zabavni show 'Utakmica života' je zaista bio napet, uzbudljiv i ostvario je ogromnu gledanost.

Linker
03. svibanj 2024 08:54