MATEJ PETKOVIć
SuperSportske podcast

Marko Šapit: ‘Uvijek je najteže raditi Hrvatsku, a ovo mi je bila najuzbudljivija utakmica u karijeri‘

U goste nam je u novoj epizodi SuperSportske podcasta stigao poznati TV-komentator.
Piše: PromoObjavljeno: 15. rujan 2021. 18:58

Po prvi put u goste nam je stigao jedan sportski komentator. Po prvi put smo dovukli podcast skoro i do dva sata razgovora (makar je bilo tu materijala za još priče). Po prvi put je voditelj krenuo s anegdotom u podcast, a ne gost. Bilo kako bilo, stvarno nam je užitak bio ugostiti Marka Šapita, sportskog komentatora i novinara HRT-a s kojim smo prošli mnoštvo nogometnih i sportskih tema u petoj epizodi našeg SuperSportske podcasta.

Ono što bi istakli je njegovo najrecentnije iskustvo s Europskog nogometnog prvenstva, kad je izmjenjujući se s kolegom Vikijem Ivanovićem radio prijenose utakmica nogometne reprezentacije Hrvatske. Istakao je koliki je to pritisak i koliko je zaista mentalno zahtjevno prenositi takve utakmice. Rekao je: “Bilo je stresno komentirati utakmicu s Wembleyja i moram priznati da to ubije malo gušt. To je Hrvatska i tu svaka riječ može nekom smetati, svaki zarez može nešto značiti. Naši su i samim time su za mene najbolji i onda je nekako teško naći mjeru kad ih hvaliti i koliko ih hvaliti i kad ih kuditi i koliko ih kuditi.”

Od ostalih tema smo prošli pitanje TV prava, HNL TV prava, sportske kulture u Hrvatskoj, stanja u HNL-u, Jakobušića u Hajduku i mnogo drugih koje možete pogledati ovdje:

Linker
24. travanj 2024 15:00