OŠTEĆENI MADRIĐANI

Martino priznao: 'Sudac je pogriješio, Real ima pravo biti ljut, ali to je nogomet'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. listopad 2013. 11:59

Trener katalonskog nogometnog kluba Barcelone, Gerardo "Tata" Martino, priznao je sudačku pogrešku u prvom ovosezonskom "el clasicu", odigranom protekle subote na Nou Campu.

U sklopu 10. kola španjolske Primere Barcelona je pred svojim navijačima slavila protiv Real Madrida 2-1, no uz malo kontroverznosti španjolskog suca Alberta Undiana. Djelitelj pravde propustio je dosuditi čisti jedanaesterac za Real Madrid, kada je Javier Mascherano, u drugom poluvremenu pri rezultatu 1-0, srušio Cristiana Ronalda u kaznenom prostoru.

- Sudac je pogriješio, ali to je nogomet. Barcelona je bila bolje u prvom poluvremenu, zatim je Real preuzeo inicijativu na početku drugog dijela i na kraju, no mislim da smo zasluženo slavili. Razumijem frustraciju igrača i navijača madridskog kluba. No bila je to sudačka pogreška, ni prva ni zadnja – rekao je Martino španjolskim medijima.

Nakon 10 odigranih kola Barcelona predvodi prvenstvenu ljestvicu s 28 osvojenih bodova, šest više od trećeplasiranog Real Madrida. Atletico Madrid je drugi sa svega jednim bodom manje od katalonskog sastava.

Linker
19. svibanj 2024 04:03