SUKOB S ALBANCIMA?

Masovna tučnjava u centru Skoplja, trojica navijača Srbije završila u bolnici!

Tenzije uoči utakmice dodatno su porasle nakon najave skupine srpskih huligana kako dolaze u Makedoniju 'razbiti skopske Albance'
Piše: HinaObjavljeno: 16. listopad 2012. 19:05

Dvojica navijača reprezentacija Srbije ozlijeđena su u masovnoj tučnjavi u starom dijelu Skoplja nekoliko sati prije početka utakmice Makedonija - Srbija u kvalifikacijama za svjetsko nogometnog prvenstvo 2014.

Do sukoba je došlo ispred centra Mavrovka oko 13.30 sati, a stradali su jedan 29-godišnjak i jedan 17-godišnjak iz Podgorice. Iz gradske bolnice u Skoplju potvrđeno je da su dvojica navijača primljena s lakšim ozljedama i da su nakon ukazane pomoći pušteni.

Utakmica Makedonija – Srbija je visokog rizika i makedonska policija je od ranog jutra na ulicama Skoplja, a nakon ovog incidenta dodatno su pojačane kontrole u središtu grada i oko stadiona Filip II. Tenzije uoči utakmice dodatno su porasle nakon najave skupine srpskih huligana kako dolaze u Makedoniju 'razbiti skopske Albance'.

Nastavljaju se sukobi srpskih i makedonskih navijača u Skoplju uoči utakmice Makedonija - Srbija. U posljednjem incidentu stradala su trojica srpskih navijača koji su izbodeni noževima. Ozlijeđeni su prevezeni u bolnicu, a njihovi životi nisu ugroženi.

Linker
18. svibanj 2024 15:48