CROPIX
'NE SMIJEMO NIŠTA REĆI'

MATJAŽ KEK JEDVA SPRIJEČIO OKRŠAJ SVOG KAPETANA I SUDACA Sportski direktor Rijeke urlao na 'tragičare derbija', igrači dobili zabranu iz svečane lože!

Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 05. travanj 2018. 10:16

Nakon što je loš varaždinski sudac Mario Zebec označio kraj utakmice, isključeni kapetan Rijeke Filip Bradarić zaletio se prema sucima utakmice negdje u blizini južnog 16-erca!

Odjeven u klupsku trenirku, s kapuljačom navučenom preko glave, Bradarić je krenuo prema sucima i nešto im vikao, no trener gostiju Matjaž Kek uletio je ispred Bradarića i sudaca i spriječio možebitni bliski kontakt.

Potom je i predstavnik kluba Ivan Mance žestoko krenuo prema sucima, no to je već poznati folklor, bilo bi čudo da Mance nije rekao ni jednu riječ. I Kek je bio ljutit na suce, o tome je i govorio na konferenciji za novinare, međutim bio je najpribraniji i nije dopustio svojim igračima da naprave još nekakvu glupost pri izlasku s travnjaka.

Čekalo se ispod južne tribine na riječke nogometaše, tražila se njihova reakcija, no jedan za drugim izlazili su i prolazili bez riječi pokraj novinara...

- Ne bih, hvala - rekao je Bradarić, za njim su otišli Heber i Leovac, bez riječi su ušli u autobus.

Potom je Srđan Grahovac nešto naznačio:

- Ne smijemo ništa...

I otišao je. Ne smiju davati izjave? Upitnik je visio u zraku sve do dolaska Domagoja Pavičića, koji je otvoreno rekao:

- Ne smijemo ništa govoriti...

Očito je ta naredba došla od klupske uprave, predsjednik Damir Mišković bio je u svečanoj loži i zacijelo je sugerirao treneru da igračima zabrani izjave. Jer, onako vrući, razočarani i ogorčeni, odmah nakon utakmice, mogli bi si napraviti kudikamo veću štetu od ove koju su napravili eliminacijom iz kupa. Uglavnom, Riječani su dobili „flaster na usta” i smrknutih su lica napuštali maksimirsku svlačionicu...

Linker
20. travanj 2024 11:28