ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Afp
FRANCUZ ZAUVIJEK PREKRIŽEN

Mbappé objasnio svoju odluku i obratio se Realu, stigao mu ekspresni odgovor: "Nemoj nas više spominjati"

Nakon što se oglasio francuski napadač, stigao mu je žestoki odgovor iz Madrida
Piše: Vladimir ZrinjskiObjavljeno: 22. svibanj 2022. 20:24

Nasser Al-Khelaifi i Florentino Pérez jedine su dvije osobe koje je Kylian Mbappé (23) spomenuo u podužoj objavi na društvenim mrežama nakon što je pristao na novi ugovor s PSG-om, koji mu garantira više od 100 milijuna eura po sezoni.

Predsjedniku pariškog kluba zahvalio je na "povjerenju, slušanju i strpljenju", a prvom čovjeku Reala na "sreći i privilegiju što ga je htio dovesti u tako velik klub". Francuski napadač očito je osjetio potrebu obratiti se poklonicima madridskog kluba.

"Shvaćam razočaranje u Realu. Navijat ću za njih u finalu Lige prvaka, u Parizu, mojem domu."

Mbappé poručuje da je vrlo sretan što će se nastaviti razvijati u Francuskoj, "zemlji u kojoj sam se rodio, odrastao i doživio ispunjenje". Objašnjava da je ponudu PSG-a prihvatio zbog projekta koji se stvara na Parku prinčeva. Iz njegovih se riječi iščitava da u Parizu želi ostvariti ultimativnu misiju, osvajanje Lige prvaka.

"Uvjeren sam da mogu nastaviti rasti ovdje, u klubu koji ima sredstva za ostvarivanje naših ciljeva."

Odmah nakon što je svoju poruku stavio na Twitter, stigao mu je odgovor časopisa Madridista Real, publikacije koju izdaju članovi madridskog kluba.

"Kada završava predstava? Razumijemo da imaš puno toga zahvaliti Realu, klubu koji si iskoristio da dobiješ puno više katarskog novca. Ali koliko ti još promocije treba? Nemoj nas više spominjati", poručili su.

Linker
29. svibanj 2022 20:38