Joao Felix traži novi klub

 PATRICIA DE MELO MOREIRA Afp
VEĆ JE ODBIJENO 100 MILIJUNA

Megazvijezda već u siječnju napušta Madrid! Velikani već je stoje u redu, sprema se veliki transfer

Agent mlade zvijezde aktivno traži novu sredinu, a zainteresiranih ne nedostaje
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 27. studeni 2022. 07:18

Joao Félix odlučio je, piše Marca, napustiti Atlético Madrid i to već u siječnju. Prvi put je Portugalac samoinicijativno zamolio agenta Jorgea Mendesa da mu nađe momčad. Po prvi put Atletico čini sve da olakša njegov odlazak. Od toga da "Joao neće otići u siječnju" do "moramo pronaći rješenje za komplicirani scenarij s Félixom".

Odnos sa Simeoneom eksplodirao je prije nekoliko mjeseci i jedini izlaz sada je prodati Joãa. Stoga je Jorge Mendes već u potrazi za timom koji je to spreman platiti.

Tu se pojavljuje Bayern, koji je već prošlog ljeta ponudio 100 milijuna eura, a PSG je u aktivnoj potrazi za talentima prije mogućeg odlaska Messija u lipnju. Tu je i Manchester United kojim portugalski agent upravlja kao nitko drugi. Također i Chelsea pokazuje interes. Oni su sjajni kandidati da steknu talent Joãa, koji je svakim danom sve bliže odlasku iz Atlética gdje u svojoj četvrtoj sezoni više nije ni starter.

Dobra bi prodaja pomogla bi, naravno, ublažiti rupu koju Atletico ima u svojoj blagajni. Atlético mora skupiti više od 60 milijuna eura kako bi poravnao račune, a što je bolje od prodaje Joaoa Félixa koji vjerojatno živi svoje posljednje mjesece u klubu.

Felix je dobro odigrao za Portugal u utakmici protiv Gane, zabio je jedan gol te pokazao puno od svog raskošnog talenta. I to će pomoći u transferu...

Linker
17. travanj 2024 05:08