RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
KVALIFIKACIJE ZA SP

Menalo, Gojak i Cipetić na popisu izbornika Peteva uoči kvalifikacijskih utakmica za SP u Kataru

BiH 1.rujna igra protiv Francuske u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine
Piše: HinaObjavljeno: 19. kolovoz 2021. 13:05

Nogometaši zagrebačkoga Dinama Luka Menalo i Amer Gojak te Branimir Cipetić iz Lokomotive nalaze se na popisu od 23 nogometaša izbornika Ivajla Peteva koji će braniti boje BiH u predstojećim kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

U četvrtak je na konferenciji za novinare bugarski stručnjak službeno potvrdio kako računa I na ključnoga veznjaka Miralema Pjanića, koji praktično ne igra u Barceloni što bi mogao biti veliki hendikep za nogometnu vrstu susjedne zemlje.

BiH 1.rujna igra protiv Francuske u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine, tri dana poslije u prijateljskoj utakmici odmjerit će snage sa Kuvajtom, dok će 7. rujna “Zmajevi” u Zenici dočekati Kazahstan.

Izbornik Petev je poslao pozive sljedećim nogometašima:

VRATARI: Ibrahim Šehić (Konyaspor), Nikola Vasilj (St. Pauli) i Kenan Pirić (Atromitos)

Obrana: Branimir Cipetić (Lokomotiva), Jusuf Gazibegović (Sturm), Sead Kolašinac (Arsenal), Eldar Ćivić (Ferencvaroš), Anel Ahmedhodžić (Malmoe), Dennis Hadžikadunić (Rostov), Siniša Saničanin (Partizan)

Vezni red: Amir Hadžiahmetović (Konyaspor), Stjepan Lončar (Ferencvaroš), Miralem Pjanić (Barcelona), Amer Gojak (Dinamo Zagreb), Gojko Cimirot (Standard), Rade Krunić (AC Milan), Haris Hajradinović (Kasimpaša), Miroslav Stevanović (Servette) i Adi Nalić (Malmoe)

Napad: Edin Džeko (Inter), Luka Menalo (Dinamo Zagreb), Ermedin Demirović (Freiburg) i Smail Prevljak (Eupen).

Linker
26. travanj 2024 22:12