AP
GOAL.COM BIRA

Messi 1., Modrić na 27. mjestu

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 22. kolovoz 2011. 19:44

Barcelonin argetinski nogometaš Lionel Messi dobio je još jedno priznanje. Ugledni nogometni portal Goal.com izabrao ga je za najboljeg nogometaša svijeta za sezonu 2010/11.

Eminentni nogometni portal odabrao je 50 najboljih nogometaša svijeta u prošloj sezoni. Jedini hrvatski nogometaš kojeg nalazimo u ovom izboru je Luka Modrić iz Tottenhama na 27. mjestu. Messi je na vrhu, a odmah ispod njega su Cristiano Ronaldo iz Real Madrida, te još dvojica Barceloninih nogometaša, Xavi i Andres Iniesta.

Argentisnki genijalac, koji je bio na vrhu ovog izbora i za sezonu 2008/09, u kojoj je Barcelona osvojila Ligu prvaka, te prvenstvo i Kup kralja, prošle sezone je bio drugi u ovom izboru, iza Nizozemca Wesleyja Sneijdera iz Intera. Ovoga puta je Sneijder tek na 28. mjestu, točno iza Luke Modrića.

- Biti prvi u izboru 50 najboljih svjetskih nogometaša čini me ponosnim i počašćenim. Zahvaljujem cijeloj ekipi Goal.coma, kao i milijunima njihovih čitatelja koji su mi uvijek iskazivali puno ljubavi i poštovanja. Ovo me priznanje uistinu čini sretnim i daje mi još više snage da nastavim ponizno raditi u mom klubu i mojoj voljenoj argentinskoj reprezentaciji. Hvala vam puno – izjavio je za Goal.com Messi, koji je postao prvi nogometaš koji je dvaput osvojio ovo priznanje.

Linker
19. rujan 2024 02:05