TEŠKO IM PAO PORAZ

MESSI DOBIO BOCOM U GLAVU Navijači Valencije iskalili bijes na Argentincu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. prosinac 2014. 10:15

Barcelona je u 13. kolu Primere u gostima kod Valencije stigla do vrijedne pobjede od 1-0, a pogodak odluke djelo je Sergia Busquetsa u posljednim sekundama dvoboja.

U lošoj predstavi na Mestalli u trećoj minuti sudačke nadoknade Neymarov udarac glavom vratar Valencije je obranio, a na loptu je potom natrčao Busquets.

Isfrustrirani navijači domaće momčadi svoj bijes su odlučili iskaliti na Lionelu Messiju koji je u trenutku Barcinog slavlja pogođen bocom u glavu. Također valja napomenuti kako je s Argentincem sve u redu i nije pretrpio težu ozljedu.

Španjolski klub Valencia službeno se ispričala Barceloni i njihovoj zvijezdi Lionelu Messiju zbog izgreda na kraju utakmice 13. kola Primere na Mestalli kada je Argentinac pogođen u glavu plastičnom bocom.

- Ispričavamo se Messiju i Barceloni, te obećavamo da osoba koja je bacila bocu, kada je identificiramo, više nikada neće kročiti nogom na naš stadion - kaže se u isprici Valencije. Barcelona je sretno dobila Valenciju s 1-0 pogotkom Sergia Busquetsa u 94. minuti utakmice, a prilikom slavlja kod korner-zastavice Messi je pogođen u glavu plastičnom bocom. Jedan od najboljih igrača svijeta pritom nije ozlijeđen.

Barcelona je ovom pobjedom došla na dva boda zaostatka za vodećim Real Madridom.

Linker
26. lipanj 2024 02:19