Lionel Messi

 Imp Features/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
ARGENTINAC NA SUDU

Messi istjeruje pravdu protiv ‘eko-mafije‘, vandali šokirani tužbom: ‘Toliko novca zbog obične farbe?‘

Angažirao je odvjetnički tim i traži 50 tisuća eura za štetu na svojoj vili na Ibizi
Piše: SNObjavljeno: 19. kolovoz 2024. 15:48

Prije dva tjedna vanjski dio vile Lionela Messija na Ibizi potpuno je uništen. Bijela fasada prefarbana je s crvenom i crnom bojom, a odgovornost je preuzela aktivistička skupina pod nazivom "Futuro Vegetal" iliti "Biljna budućnost".

Radi se o skupini koju mediji na Otoku nazivaju "eko-mafijom", a nakon što su unakazili skupu Messijevu nekretninu, vandali su i sami objavili snimku ispred vile. U rukama drže transparent s natpisom: "Pomozite planetu - jedite bogate - ukinite policiju". Na Messijevu kuću namjerili su se jer, kako kažu, "vila je bespravna gradnja koju je nogometaš nabavio za nevjerojatnih 10 milijuna eura".

image

Vila Lionela Messija na Ibizi 06. kolovoza 2024.

HANDOUT Afp

Prema najnovijim informacijama, Messi je angažirao odvjetnički tim i želi istjerati pravdu protiv "eko-mafije". Traži odštetu od čak 50 tisuća eura zbog vandalizma i navodnog upada u njegovu kuću. Aktivisti nisu najbolje prihvatili nadolazeći Messijev odgovor putem suđenja. Bilbo Bassaterra, glasnogovornik "Futuro Vegetale", ostao je šokiran Argentinčevom potražnjom.

- Radi se o boji na bazi vode, tako da se može oprati gumenim crijevom, a u najgorem slučaju morat ćete malo jače trljati. Čak i kada biste morali prefarbati fasadu, to vas ne bi stajalo 50 tisuća eura - poručio je Bassatera, a kako stvari stoje, idući njegov iskaz na ovu temu bit će - unutar sudske klupe.

Linker
19. kolovoz 2024 18:38