PAU BARRENA Afp
VISCA EL BARCA!

Messi nakon emotivne oproštajne presice poslao novu poruku shrvanim Barceloninim navijačima

Ponajbolji nogometaš današnjice emotivnom se notom oprostio od svojih najvjernijih obožavatelja
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. kolovoz 2021. 19:09

Leo Messi na nedjeljnoj se konferenciji za medije oprostio od klupskih suigrača, uprave i navijača. Presica na stadionu Camp Nou bila je posebno emotivna, a ponajbolji nogometaš svih vremena nije mogao sakriti suze.

Od Messija su se struka i simpatizeri Barcelone oprostili gromoglasnim aplauzom i ovacijama, želeći mu na taj način zahvaliti za sve što je klubu pružio svih ovih godina.

Leo je nakon cijele te svečane ceremonije, ganut i još pod emocijama, napisao svojevrsnu oproštajnu poruku na svome Instagram profilu:

"Volio bih da se moj odlazak odvio pod drugačijim okolnostima, iako pretpostavljam da oproštaj nikad ne može biti nešto lijepo... Volio bih da sam mogao nastaviti karijeru ovdje, napravio sam sve što je bilo u mojoj moći, međutim na kraju nije ispalo kako sam zamislio. Imam samo riječi hvale za sve koji su bili uz mene tijekom svih ovih godina u klubu. Također zahvaljujem i navijačima, dali su mi svu svoju ljubav koju sam nastojao na isti način vratiti, htio sam dati sve za ovaj klub. Odlazim, ali to nije zbogom, nego do viđenja. Vidimo se, Barca!", poručio je Messi.

Linker
02. svibanj 2024 03:46