COURTESY OF HARD ROCK/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA Courtesy Of Hard Rock/mega/the Mega Agency/profimedia
MESSI-MANIJA

Messi upoznao suigrače i odradio prvi trening, a onda je odlučio proslaviti restoran na društvenim mrežama

Gdjegod da se pojavi u Miamiju, izaziva stampedo obožavatelja od kojih se teško sakriti
Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 13. srpanj 2023. 23:51

Lionel Messi upoznao se u četvrtak sa svojim budućim suigračima iz Inter Miamija i odradio prvi trening, izvijestio je ESPN koji, baš kao i većina medija u SAD-u prate svaki njegov korak otkad je utorak stigao u južnu Floridu. Uoči svog debija s Interom protiv meksičke momčadi Cruz Azul na otvaranju Liga kupa, koji će se odigrati u petak 21. srpnja, Messi je izazivao pravu pomutnju svuda gdje se pojavio.

Najveća zvijezda koja se pojavila u povijesti Major League Soccera primijećen je na brojnim lokacijama diljem južne Floride, potičući fenomen nazvan "Messi-manija". Između ostalog, u srijedu navečer viđen je u vrhunskom talijanskom restoranu u Miami Beachu, u "Cafe Prima Pasta".

Naravno, na Instagram stranici restorana pojavio se u objavi koja je instantno prikupila tisuće lajkova, a kasnije je čak i pozirao odjeven kao kuhar. ESPN je napisao da gotovo jedna trećina od 300 tisuća Argentinaca koji žive u SAD-u, žive upravo u Miami-Dadeu i Fort Lauderdaleu te će se on i njegova obitelj "osjećati kao kod kuće".

Iako je zadnja dva dana "istraživao okolicu", najveća nogometna zvijezda današnjice mora se od dolaska u Miami doslovno skrivati. Gdjegod da se pojavi, izaziva stampedo obožavatelja...

Linker
15. svibanj 2024 05:11