ODGOVOR KOVAČU

Milana Badelja nema među Vatrenima, ali je u najboljoj momčadi Bundeslige!

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 25. kolovoz 2014. 15:41

Na idealan je način Milan Badelj odgovorio izborniku Niki Kovaču koji ga nije pozvao u reprezentaciju za utakmice s Ciprom i Maltom. Veznjak HSV-a izabran je u najbolju momčad prvog kola Bundeslige unatoč činjenici da njegov HSV nije uspio izvući više od remija na gostovanju kod Kölna.

U izabrano društvo Badelja je katapultirala statistika koja sugerira kako je bivši veznjak Dinama imao čak 91 posto uspješnih dodavanja, a u šest udaraca HSV-a na gol domaćina, Badelj je sudjelovao u četiri.

U objašnjenju izbora, Eurosport je naveo kako je Badelj “stabilizirao vezni red HSV-a i presjekao sedam supraničkih dodavanja, što je najviše u ovom kolu”. U najboljoj jedanaestorici prvog kola Bundeslige nalaze se čak četvorica nogometaša Bayera iz Leverkusena koji je iznenadio pobjedom na gostovanju kod Borussije Dortmund (2-0) dok je Bayern zastupljen s Arjenom Robbenom!

Momčad kola:

Max Green (Wolfsburg), Emir Spahić (Bayer L.), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Holger Badstuber (Bayern), Karim Bellarabi (Bayer L.), Milan Badelj (HSV), Gonzalo Castro (Bayer L.), Arjen Robben (Bayern), Julian Schieber (Hertha), Stefan Kiessling (Bayer L.), Haris Seferović (Frankfurt)

Linker
19. rujan 2024 15:49