REUTERS
PROMJENA NA KORMILU

MILJENIK NAVIJAČA NOVI JE TRENER NEKADAŠNJEG PRVAKA EUROPE: Dolazi čovjek kojeg su čekali 'Brate, popij jednu i za mene, postao sam trener Zvezde!'

LEGENDARNI KAPETAN I MILJENIK NAVIJAČA NOVI JE TRENER NEKADAŠNJEG PRVAKA EUROPE: Beograd na nogama, dolazi čovjek kojeg su čekali 'Brate, popij jednu i za mene, postao sam trener Zvezde!'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. prosinac 2019. 14:44

Srpski nogometni prvak i predstavnik u ovosezonskom izdanju Lige prvaka, Crvena zvezda ima novog trenera. Iako informacija još nije službeno potvrđena, srpski mediji javljaju da je Vladana Milojevića na toj funkciji zamijenio Dejan Stanković. Miljenik navijača crveno-bijelih trebao bi u skoro vrijeme potpisati suradnju s klubom u kojeg je kao igrač stigao još kao 14-godišnjak.

Dosadašnji trener Milojević je, prema pisanju istog medija, već dobio ponude iz inozemstva među kojima je i mjesto izbornika reprezentacije Cipra, a Stanković se putem društvenih mreža pohvalio da je dobio posao u Zvezdi. Navodno, jednom je prijatelju u audio-poruci poručio da "popije jednu i za njega" budući da je postao trener nekadašnjeg prvaka Svijeta.

Stanković je za Zvezdu debitirao sa 16 godina, a 1997. je postao i najmlađi kapetan Crvene zvezde u njenoj povijesti. Godinu kasnije prešao je u rimski Lazio, gdje je proveo šest sezona poslije kojih postaje igrač milanskog Intera. Tamo je proveo preostali dio svoje igračke karijere koju je završio 2013. godine.

Linker
21. travanj 2024 04:59