Marin Čačić

 NK NEHAJ SENJ
ŠOK U SENJU

Mladi nogometaš preminuo u 24. godini! Pogledajte emotivan oproštaj njegovog Nehaja od Marina...

Marin Čačić bio je u induciranoj komi nakon incidenta na terenu. Nije se izvukao...
Piše: Sportske novosti/JLObjavljeno: 23. prosinac 2021. 22:56

Mladi nogometaš senjskog Nehaja, Marin Čačić (23) preminuo je u riječkom KBC-u gdje je bio u induciranoj komi nakon što se ranije ovog tjedna srušio na terenu....

Klub mu je na Facebook stranici upriličio posljednji pozdrav citirajući stihove Sergeja Jesenjina.

Inače, Čačić se srušio na terenu u Gospiću tijekom Božićnog turnira, i to nakon što je mladić rekao da mora izaći iz igre jer mu je loše. Mladi nogometaš otišao je do klupe, gdje mu je pozlilo te se srušio, a po njega je odmah došla Hitna pomoć koja ga je odvela u gospićku bolnicu, gdje su ga reanimirali. Nakon toga su ga prevezli u KBC Rijeka na daljnju obradu i liječenje. Ustanovljeno je da se radilo o srčanom udaru, čiji uzrok nije bio poznat.

- Marin je dosad bio zdrav, redovito je obavljao preglede i kući i prije kad je igrao u Italiji i u Slovačkoj - rekao nam je Stipe Ćaćić, Marinov otac i dugogodišnji tajnik Nogometnog saveza Ličko-senjske županije nakon toga incidenta.

Tri dana nakon što se srušio, nažalost, njegovo srce je zatajilo...

Marin Čačić bio je porijeklom iz Ličkog Osika, prošao je školu nogometa HNK-a Rijeka, igrao je za Trnje i Jedinstvo iz Bihaća odakle je na početku sezone stigao u Nehaj.

Linker
05. travanj 2024 04:06