MARCEL DESAILLY TVRDI

'Modrić je odličan, ali je malen i prelagan. Nije za Chelsea. Sneijder? E to je igračina'

'Za ono što Chelsea treba Modrić je dobar, ali nije najbolji. Sneijder, e to je igrač! Govorimo o Chelseaju koji mora igrati u rangu Barce, Uniteda ili Milana, a ne Tottenhama'
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 29. srpanj 2011. 13:20

Među mnoštvom hvalospjeva koje prima Luka Modrić posljednjih mjeseci što od vlastitog menadžera i igrača, što od onih koji bi ga htjeli vidjeti u svojim redovima, morao se naći jedan koji smatra da Hrvat nije dovoljno dobar, odnosno da je fizički “ograničen”…

Bivši kapetan Chelseaja, Francuz Marcel Desailly, smatra da dovođenje hrvatskog reprezentativca ne bi bio dobar potez londonskog kluba. Francuz smatra da bi Chelseaju prije trebao igrač poput Wesleya Sneijdera, a ne Modrić koji je "prelagan" da bi igrao za Chelsea.

- Oni moraju dovesti organizatora igre. Modrić je odličan igrač, ali je premalen, prelagan. Nisam siguran da je on pravi izbor za Chelsea – smatra Desailly.

- Za ono što Chelsea treba Modrić je dobar, ali nije najbolji. Sneijder, e to je igrač! Govorimo o Chelseaju koji mora igrati u rangu Barcelone, Manchester Uniteda ili Milana, a ne Tottenhama – veli Francuz.

Linker
19. svibanj 2024 16:39