MATTHIEU MIRVILLE/AFP/PROFIMEDIA Matthieu Mirville/afp/profimedia
LUKA JE SVJETSKA IKONA

Modrić kao uzor svim nogometašima, nahvalio ga i Wenger: ‘Nekad morate čekati, kao što je i on‘

Uvijek je gušt i zadovoljstvo gledati kako Modrić igra, kaže Wenger
Piše: SNObjavljeno: 25. listopad 2024. 23:41

Legendarni trener Arsenala i sadašnji šef Fifinog globalnog razvoja nogometa Arsene Wenger nahvalio je kapetana Reala i Vatrenih Luku Modrića tijekom posjeta Fifinom posjetu u Zurichu, gdje se održava izložba posvećena njima dvojici, ali i ostalim figurama u svijetu nogometa.

Izložba nazvana "Izgradnja nogometaša", koja se održava od svibnja do kraja listopada, osvrće se na karijere nekih od najvećih nogometnih zvijezda, uključujući i Modrićevu, čija je priča iznimno zanimljiva s obzirom na njegovo odrastanje u izbjeglištvu.

- Uvijek je gušt i zadovoljstvo gledati kako Modrić igra. Svi koji vole nogomet imaju ogromno poštovanje prema njemu - kazat će Wenger.

image
INDRANIL MUKHERJEE/AFP/PROFIMEDIA Indranil Mukherjee/afp/profimedia

Francuz, koji je prije nekoliko dana proslavio 75. rođendan, nikad nije surađivao s Modrićem, ali su se dobro upoznali u londonskim derbijima od 2008. do 2012., dok je Wenger vodio Arsenal, a Modrić nosio dres Tottenhama.

- Postati nogometaš tada je bio san, ali ponekad, to što morate malo duže čekati, kao što je on morao, jača motivaciju i strast. Kad ne dođe tako brzo, morate ga čekati - naglasio je Wenger.

image
GUILLERMO MARTINEZ Nurphoto Via Afp

Linker
26. listopad 2024 08:46