CESAR CEBOLLA/ALFAQUI/NEWSCOM/PROFIMEDIA Cesar Cebolla/alfaqui/newscom/profimedia
VELIKA OSOBA

Modrić ostao bez ‘kolege kapetana‘ pa se oglasio dirljivom porukom podrške: ‘Prijatelju, čekamo te‘

Poruka hrvatskog veznjaka u komentarima je izazvala oduševljenje velikog broja Realovih navijača
Piše: SNObjavljeno: 06. listopad 2024. 16:24

Dani Carvajal postao je samo jedan u nizu igrača koji su ove sezone doživjeli praktički najgoru ozljedu koju nogometaš može zadobiti. Imao je Real sve u svojim rukama, vodstvo od dva pogotka razlike nad Villarrealom, igrale su se zadnje minute susreta te je utakmicu trebalo tek privesti kraju, a onda je na travnjaku završio jedan od senatora Kraljeva.

Situacija na prvu nije izgledala dobro, a crne prognoze potvrdile su se nakon susreta kada su daljnje pretrage potvrdile puknuće križnih ligamenata Carvajalovog desnog koljena i izbacile ga iz pogona barem do kraja sezone. Iako su mnogi slutili da je to ‘kraj‘ Carvajalove avanture u Realu, madridski klub vrlo se brzo istaknuo velikom gestom. Ugovor s 32-godišnjim Španjolcem produžili su do 2026. i pokazali da neće samo tako odustati od njega.

A poruku podrške Carvajalu danas je pružio i Luka Modrić. Kapetan Vatrenih na Instagramu se oglasio objavom u kojoj je u teškim trenutcima stao uz svog ‘kolegu kapetana‘. Madriđani su, naime, Carvajalovom ozljedom ostali na ‘samo‘ tri kapetana. Prvi kapetan i dalje je hrvatski veznjak, inače ga je slijedio upravo Carvajal, dok titule trećeg i četvrtog kapetana nose Lucas Vazquez i Fede Valverde.

"Znam te i znam da ćeš se vratiti jači. Tu smo za sve što trebaš. Čekamo te, prijatelju", Modrićeva je poruka, koja je u komentarima izazvala oduševljenje velikog broja Realovih navijača.

Linker
06. listopad 2024 17:15