BURAK AKBULUT Anadolu Agency Via Afp
TESTIRANJE U Valdebebasu

Modrić se priključio pripremama pa ostavio liječnike u čudu: ‘Iznenadio je sve prisutne, nisu vjerovali...‘

Kapetan Vatrenih ponovno je jedna od glavnih tema u španjolskim medijima
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 15. srpanj 2022. 15:10

Real Madrid polako kompletira svoju momčad, pripremama se priključuju i reprezentativci koji su dobili produljeni odmor. Najdulje će mirovati kapetan Karim Benzema, njegovo ljetovanje potrajat će još koji dan.

U četvrtak se Blancosima priključio i Luka Modrić, koji je prije par tjedana produljio vjernost na još jednu sezonu.

Nije se kapetan Vatrenih zapustio tijekom odmora, radio je individualno, a rezultati liječničkih pregleda koje je obavio u Sveučilišnoj bolnici La Moraleha i u Realovom kampu u Valdebebasu ostavili su liječnike u čudu.

Tako portal Central Defense piše da se Realov veznjak vratio u Madrid u najboljem mogućem stanju, a rezultati njegovih testova iznenadili su sve prisutne, koji nisu vjerovali da mu je već skoro 37 godina.

‘‘Luka Modrić godinama vodi brigu o svojoj prehrani i tjelesnoj pripremljenosti, što mu je dozvolilo da produlji karijeru koliko je god moguće, igrajući na razini Zlatne lopte svake godine. Liječnici su poručili Realovom stručnom stožeru da Modrić, ako ostane ovakav, može lako dočekati i 40. rođendan u Realovom dresu‘‘, piše Central Defense.

Autor teksta ističe kako hrvatski nogometaš želi ostati u top formi zbog nastupa na svom posljednjem Svjetskom prvenstvu koje je krajem godine na rasporedu u Kataru, te da bi mu još jedna vrhunska sezona mogla donijeti i novo produljenje ugovora s Realom, kao i priliku za igračko umirovljenje na novom Bernabeuu...

Linker
07. svibanj 2024 18:34