JAVIER SORIANO Afp
UTRKA S VREMENOM

Modrić sigurno propušta Osasunu, upitan i za uzvrat protiv Chelseaja? Španjolci otkrili i razlog...

Kapetan hrvatske reprezentacije jedan je od umornijih, a evo tko još neće igrati za vikend.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. travanj 2021. 09:01

Madridski Real odigrao je prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka protiv Chelseaja, završilo je 1:1. Ali, kao što je već rekao trener Zinedine Zidane - umorni su... Već nakon El Clasica u kojem je dobio Barcelonu, Zidane je zavapio za nužnim vremenom koje mu je potrebno da bi osvježio momčad u kojoj zbog ozljeda ionako nema nekih vrlo važnih igrača poput Sergija Ramosa.

Španjolska Marca bavi se time tko će igrati za Real protiv Osasune u subotu od 21 sat. Istovremeno, dolaze informacije da je Luka Modrić na treningu nakon Chelseaja osjetio novi problem s leđima te da će tu utakmicu sigurno propustiti. Ima i još problema, a Zidane mora misliti na zdravlje svojih igrača u odsudnom periodu sezone u kojem se bori za dva trofeja, La Ligu i Ligu prvaka.

Realu je prioritet - Liga prvaka. Ali, ne žele baciti ručnik ni u borbi za domaću titulu pa Zidane neće previše rotirati protiv Osasune, piše Marca. Trojac koji je siguran za odmor za vikend uz Modrića čine Kroos i Benzema, kojima su liječnici naložili preventivnu stanku. Priliku će dobiti Fede Valverde, ali i mladi Antonio Blanco.

Uzvratni susret Chelseaja i Reala u polufinalu LP igra se u srijedu od 21 sat u Londonu.

Linker
19. svibanj 2024 22:46