Luka Modrić

 BURAK AKBULUT Anadolu Via Afp
NOVE INFORMACIJE

Modrić sutra ujutro ima sastanak s predsjednikom Reala. Tema razgovora bit će samo jedna

Iz Mundo Deportiva dolazi vijest prema kojoj bi se rasplet mogao znati već: u četvrtak!
Piše: SNObjavljeno: 15. svibanj 2024. 20:17

Ranije smo pisali kako je utjecajna španjolska tiskovina Marca objavila informacije koje navode kako će se budućnost Luke Modrića, a posljedično i Tonija Kroosa, znati nakon finala Lige prvaka protiv Borussije Dortmund koje je na rasporedu 1. lipnja na Wembleyju.

Istoga dana iz drugog španjolskog tabora, Mundo Deportiva, dolazi vijest prema kojoj bi se budućnost hrvatskog kapetana mogla znati već: u četvrtak! Sutra je, naime, prema navodima zakazan sastanak između Modrića i Florentina Pereza, i predmet diskursa bit će upravo hoće li Vatreni nastaviti svoje razdoblje u Kraljevskom klubu, ili će od 30. lipnja biti slobodan igrač.

Modrić će 9. rujna napuniti 39 godina, a ugovor mu istječe 30. lipnja, kao i ostalim nositeljima Madrida poput Tonija Kroosa i Nacha. Poznato je kako Kraljevi ne mijenjaju svoje planove s većinom veterana, kojima tipično nudi obnovu ugovora (ako to učini) iz sezone u sezonu. Dakle, prema navodima, sutra bi trebao biti ključan dan za njegovu mogućnost u Realu.

Unatoč početnoj sporednoj ulozi, Modrić je na kraju imao vrlo važnu ulogu ove sezone što se odražava u 2140 minuta skupljenih u 43 utakmice. Minutaža raspoređena na 30 ligaških utakmica (1.589 minuta), deset u Ligi prvaka (409 minuta), jednoj u Kupu (66 minuta) i dvije u Superkupu (76 minuta). To predstavlja prosjek od 49 minuta po utakmici. Uz to, Hrvat ima dva pogotka, oba u domaćem prvenstvu.

Linker
15. svibanj 2024 20:17