Mario Jurić i Luka Modrić

 HUNS
AKCIJA HUNS-a

Modrićev potpisani dres na aukciji za pomoć stradalima u potresu u Turskoj i Siriji

Potpisani dres Luke Modrića možete pronaći na aukciju na MatchWornShirt platformi
Piše: SNObjavljeno: 24. ožujak 2023. 12:52

Glavni tajnik HUNS-a Mario Jurić i jedan od osnivača i član Izvršnog odbora Miroslav Jurić, posjetili su Luku Modrića u kampu reprezentacije u splitskom hotelu Le Meridien Lav Split povodom HUNS-ove i FIFPRO-ove humanitarne akcije.

HUNS zajedno sa FIFPRO-om sudjeluje u humanitarnoj akciji za pomoć područjima Turske i Sirije stradalim u potresu, te je osigurao autentičan dres Luke Modrića iz Real Madrida, kojeg je i sam Luka potpisao.

Zahvaljujemo se Luki Modriću koji se odazvao ovoj hvalevrijednoj kampanji. Potpisani dres Luke Modrića možete pronaći na aukciju na MatchWornShirt platformi kao i ostale dresove nogometnih super starova koji su osvojili nagradu FIFA FIFPRO World XI. Sav prikupljeni novac donirat će se za izgradnju obiteljskih domova u Turskoj i Siriji.

Inače, predstavnici HUNS-a uručili su statue Trofeja Nogometaš igračima Hajduka Josipu Elezu i Filipu Krovinoviću koji su izabrani u najboljih 11 prvenstva u sezoni 2021./2022. od strane igrača i trenera HNL-a.

HUNS zajedno sa Sportskim Novostima svake godine tradicionalno organizira ovo prestižno glasanje u kojem glasa struka, igrači i treneri HNL-a, što ovaj izbor čini relevantnim i autentičnim.

image
HUNS

Linker
14. travanj 2024 01:30