Atletico Madrid's Falcao celebrates after scoring the second goal against Athletic Bilbao during the Europa League final soccer match at the National Arena in Bucharest, Romania Wednesday May 9, 2012. (AP Photo/Petr Josek)
 AP
FALCAO:

'Mogao bih napustiti Atletico'

Ne znam što će dogoditi u budućnosti. Situacija ne ovisi samo o igračima i menadžmentu nego i ekonomiji klubova, čak i zemlje - rekao je Falcao
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. listopad 2012. 15:56

Kolumbijski nogometni reprezentativac u redovima Atletico Madrida Radamel Falcao (26) oglasio je uzbunu u ponajboljim europskim klubovima nakon izjave kako bi ga teška ekononska situacija u Španjolskoj mogla natjerati da potraži novi klub...

Prošle je sezone sjajni napadač zabio 36 golova u svim natjecanjima i predvodio je Atletico do naslova u Europa ligi. Ove je sezone startao jednako ubojito i 10 je golova zabio u 6 odigranih susreta, uključujući hat-trick Chelseaju u Europskom superkupu.

- Imam ugovor s Atleticom još puno godina. Sada je moja realnost Atletico i ne mogu razmišljati o ničem drugom. Ali ne znam što će dogoditi u budućnosti. Situacija ne ovisi samo o igračima i menadžmentu nego i ekonomiji klubova, čak i zemlje - rekao je Falcao za Marcu.

- Mogu se voditi samo onim što su mi rekli u klubu, a rekli su da će biti za mene teško da ostanem ako ne izborimo Ligu prvaka. Budućnost je neizvjesna vezana uz ekonomsku situaciju, ali u klubu su napravili velik napor kako bi zadržali igrački kadar na okupu, što dovoljno govori o tome kako Atleticu dobro ide - dodao je trenutno najbolji strijelac Primere (sedam golova).

Linker
23. rujan 2024 05:23