MIKE HEWITT Afp
SUPERSPORT PROGNOZA DANA

Mogu li Finci prekinuti crni niz protiv Rusa koji su pod pritiskom? Talijani su veliki favoriti...

Prognoziramo tri utakmice dana na Europskom nogometnom prvenstvu...
Piše: SNObjavljeno: 16. lipanj 2021. 07:12

FINSKA - RUSIJA X

“Zbornaja komanda”, nastupala pod zastavom SSSR-a ili Rusije, nije izgubila niti jednu od 17 utakmica protiv Finske.

Okolnosti su se, međutim, u međuvremenu promijenile jer i Finci su počeli igrati nogomet i više nisu bez šansi. Finska se pokazala kao čvrsta momčad koja u kontranapadima traži, a često i koristi, svoju šansu. Rusi su razočaravajućom utakmicom otvorili Euro i pritisak je na njima.

TURSKA - WALES X

Wales u današnju utakmicu s Turskom ulazi boljeg raspoloženja nego momčad Senola Günesa, budući da su Gareth Bale i društvo u 1. kolu skupine A remizirali sa Švicarskom, dok je Turska bila razbijena od Italije. Ipak, dojam je da su Velšani više suparnik po mjeri Turaka, koji su pokazali da su ozbiljna reprezentacije, a s druge strane, i Wales je sposoban napraviti velike probleme današnjem suparniku u Bakuu, gdje će Turci imati veliku podršku navijača.

ITALIJA - ŠVICARSKA 1

Nakon uvjerljive pobjede protiv Turske na otvaranju Europskog prvenstva, Italija je veliki favorit za novo slavlje na rimskom Olimpicu. Švicarska je propustila nekoliko dobrih prilika protiv Walesa u Bakuu, prerano se povukla nakon minimalnog vodstva, te se morala zadovoljiti remijem. Azzurri su u nizu od devet pobjeda bez primljenog pogotka, te se očekuje da će pred svojim navijačima uzeti nova tri boda.

Linker
30. travanj 2024 13:49