Zumapress.com/mega/the Mega Agency/profimedia
ZVIJEZDA OTKRILA:

‘Morao sam izjaviti da je Messi najbolji, inače ne bih igrao za Barçu. To je jedna od mojih najvećih laži‘

"Volim Cristiana Ronalda. Ali rekli su mi da to moram reći, inače ne bih igrao", otkrio je Boateng
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 03. listopad 2023. 18:21

Kevin Prince-Boateng, bivši igrač Barcelone, gostovao je u podcastu Rija Ferdinanda gdje je dao upečatljive izjave o svom vremenu u Barceloni.

- Sjećam se da su me, kad sam stigao u Barcelonu, odmah pitali tko je najbolji igrač na svijetu. Morao sam reći da je to Lionel Messi, lagao sam - priznao je Boateng i također rekao da je "to bila jedna od najvećih laži mojem životu."

Njegovo objašnjenje o navedenoj "laži" nije tu stalo te je nastavio sljedećim riječima:

- Inače uvijek govorim istinu, ali lagao sam jer je to bio jedini način da nosim dres Barcelone. Volim Cristiana Ronalda. Ali rekli su mi da to moram reći, inače ne bih igrao - nadodao je.

Boateng se potom prisjetio svojeg vremena u katalonskom divu.

- Messi je bio kapetan, ali nije puno pričao u svlačionici - rekao je i istaknuo situaciju u kojoj su jednom zajedno razgovarali pod tušem.

- Pitao me je li bilo je teško zabijati golove u Italiji, jer je Ronaldo bio tamo u to vrijeme. Rekao sam mu da je bilo teže s Ronaldom tamo i da mu je trebalo tri godine da zabije u svakoj utakmici. I da ljudi lako zaboravljaju ono što je on tamo radio.

Boateng je u Barcelonu stigao u siječnju 2019. godine. Stigao je na posudbu do kraja sezone, uz opciju otkupa od 8 milijuna eura. Napadač je tako postao prvi igrač iz Gane koji je igrao za katalonski klub, a momčad Blaugrane je napustio 30. lipnja iste te godine.

Linker
27. srpanj 2024 02:58