Jose Mourinho

 Ozan Kose/afp/profimedia
MOŽE LI SKUPLJE?

Mourinho je ‘beskućnik‘ koji uživa strašan luksuz, spiskao je bogatstvo: ‘Ovo je previše čak i za njega‘

Otkad je došao u Tursku, ‘Special One‘ nalazi se i pod specijalnim tretmanom
Piše: SNObjavljeno: 22. listopad 2024. 12:17

Specijalni tretman za "Specijalnog". Jose Mourinho ne mora ni imati vlastitu adresu da bi uživao u luksuzu i sigurno je najbogatiji "beskućnik" Turske. Naime, otkad je stigao u Fenerbahçe, Portugalac nije smješten u kući poput običnih "smrtnika", već stanuje u hotelu na obali Bospora.

"Ovo je previše čak i za njegove standarde", piše Daily Mail uz podatak da hotel Four Seasons drži cijenu jednog noćenja u iznosu od 1200 eura! Mourinho tamo boravi otkad je stigao u Fener prvog dana srpnja, pa će jednostavna matematika kazati da je dosad "spiskao" oko 170 tisuća eura samo na boravak u Turskoj. Ili on, ili njegov klub, to će ostati nepoznanica.

Skupocjeni hotel nalazi se na europskoj strani riječne doline, a pogled mu se proteže na azijsku stranu. Piše spomenuti medij da Mourinho svaki dan živi od pileće juhe, pizze margarite, sladoleda i mineralne vode, koju obavezno mora imati sa sobom prije spavanja.

Inače, nije ovo prvi put da Mourinho odgađa kupovinu nekretnine. Slično je napravio i u Manchesteru, gdje je kao trener Uniteda navodno dvije godine boravio u "premium" apartmanu u hotelu Lowry. Uspjesi su mu, ipak, bili nešto manje glamurozni...

Linker
22. listopad 2024 18:55