AFP PHOTO / JAVIER SORIANO
SJEĆANJA NA ŠPANJOLSKU

Mourinho o Barci: 'Prekinuo sam njihovu dominaciju, zbog toga me smatraju štetnim'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. lipanj 2013. 13:17

Odlazak portugalskog trenera Josea Mourinha iz madridskog Reala i španjolske Primere neki su dočekali s osmijehom na licu, a većina takvih osoba je usko vezana za Barcelonu. Istina, ima ih i iz samog Reala...

Primjerice, nogometaš španjolskog prvaka Andres Iniesta je rekao kako je Mourinho bio "štetan za Primeru", da je toj ligi napravio "mnogo toga negativnoga".

Mourinho je već u Londonu, priprema se za drugu svoju eru u Chelseaju, ali je s Otoka, na upit novinara, ipak komentirao takve navode iz Barcelone.

- Napravio sam štetu? Hm, da, prekinuo sam dominaciju Barcelone. Donekle mi je logično da takvo što u Barceloni smatraju štetom - rekao je Mourinho i još se jednom, valjda posljednji put, osvrnuo na svoj odnos spram Ikera Casillasa, legendarnog vratara Reala kojeg je posjeo na klupu.

- To je čovjek s fantastičnom karijerom i velikim ugledom u klubu. Ali, zar je to dovoljno da baš svaki put brani? Po meni nije, mislio sam na klub, njegovu dobrobit i odlučio sam da je tako najbolje. I dalje sam uvjeren da nisam pogriješio - završio je Mourinho.

Linker
22. rujan 2024 09:37