AFP
JOSE SMIRUJE STRASTI

Mourinho poručio Ronaldu: 'Ako nastavi igrati kao dosad može biti tužan koliko želi'

Piše: HinaObjavljeno: 14. rujan 2012. 21:13

Nakon što je Cristiano Ronaldo podigao prašinu izjavom kako nije sretan u Real Madridu, oglasio se i trener 'Kraljevskog kluba' Jose Mourinho pokušavši smiriti uzavrelu situaciju koja je nastala na Santiago Bernabeu.

- Ukoliko Ronaldo nastavi igrati kao dosad može biti tužan koliko želi. Ja sam nogometni trener i odgovaram za rezultat momčadi. To je jedino što me zanima. Kada rezultati Reala neće biti dobri možete me 'ubiti', poručio je portugalski stručnjak.

Ronaldo je početkom rujna izazvao dosta polemika izjavom kako nije sretan u klubu.

- Nisam sretan, a ljudi u klubu znaju zašto. Ne želim razgovarati o tome i usredotočit ću se na nadolazeće nastupe, poručila je prva zvijezda 'Galacticosa'. Mourinho je razgovarao s Ronaldom nakon što se ovaj vratio u Madrid nakon reprezentativnih obveza. Razgovarali su dugo i otvoreno i navodno je portugalski stručnjak uspio 'ugasiti požar'.

- Cristiano radi vrhunski, na najvišem mogućem nivou. Njegove predstave na travnjaku također su na visokom nivou. On je igrač koji u svim segmentima izvršava svoje zadaće. Međutim, neki dani su bolji, a neki lošiji. Cristiano je oduvijek bio timski igrač i nisam zabrinut zbog stvari koje nisu bitne za našu momčad, poručio je Mourinho te poručio medijima.

- Bilo bi lijepo kada bi pružili Cristianu jedino što treba. Mir kako bi na terenu pokazao najbolje što zna. Igrače bi se trebalo suditi po učinku na terenu, zaključio je trener španjolskog nogometnog velikana.

Linker
18. svibanj 2024 01:37