Jose Mourinho

 TIZIANA FABI Afp
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Mourinho svojem igraču sve sasuo u lice: ‘Dvije ekipe ti spavaju s djevojkom, a i cijeli stručni stožer‘

Portugalski stručnjak je svojoj zvijezdi iskreno rekao što se pričalo o njemu i manekenki
Piše: SNObjavljeno: 29. ožujak 2023. 20:06

Slavni njemački nogometaš Mesut Özil se nedavno umirovio, no godinama već nije igrao na razini koju je imao u najboljim danima. Možda i najbolje partije pružao je u dresu Real Madrida za koji je nastupa od 2010. do 2013. godine, a za to razdoblje se uz njega veže i jedna ne baš ugodna anegdota.

Španjolski list El Confidencial je prije koju godinu objavio snimke na kojima se čuje kako predsjednik Reala Florentino Perez priča o Özilu i njegovoj tadašnjoj djevojci za koju nije imao lijepe riječi. Nijemac je tada bio sa venecuelanskom manekenkom Aidom Yespicom, sve dok mu Jose Mourinho nije otkrio što se navodno događa iza njegovih leđa, a to je prepričao Perez u spomenutoj snimci.

‘Özil se zaljubio u jednu manekenku iz Milana, a Mourinho mu je rekao: ‘S djevojkom ti je cijela ekipa Milana, cijela ekipa Intera i cijeli stručni stožer‘. Mislim da je Özil nakon te izjave prekinuo s njom. Imao je 21 godinu kada je došao s djevojkom, ali brzo je otkrio čari Madrida i promijenio stil života. Potjerao je tadašnju djevojku i zamijenio je manekenkom. Koristio je privatni avion da leti do nje, odradi posao i vrati se‘, otkrio je Perez na spomenutim snimkama.

Nakon što je Mourinho bio brutalno iskren s Nijemcem njihov se odnos zahladio jer se igraču nije svidjelo kako Portugalac govori o njegovoj djevojci. Ipak, ubrzo je prekinuo s njom i kasnije oženio švedsku glumicu turskog porijekla Amine Gulše.

Linker
27. travanj 2024 03:43