CASILLAS

'Mourinhu ništa ne zamjeram'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. lipanj 2013. 14:08

Vratar i kapetan Real Madrida Iker Casillas (32) inzistira kako nema „zle krvi“ između njega i sada već bivšeg trenera nogometaša „kraljevskog kluba“ Josea Mourinha, te mu je poželio svako dobro u novom klubu Chelseaju...

- Mourinho se otisnuo na novo putovanje i želim mu sve najbolje. Dok je bio trener Real Madrida donio je odluke koje treba poštivati. Nažalost nismo ostvarili ciljeve koje smo zacrtali, a to su bili Liga prvaka i Kup kralja, ali sada nema smisla govoriti o tome. Želim mu sreću i nadam se da će sve proći dobro. Stajao je uz Real Madrid i osobno mu ništa ne zamjeram – rekao je Casillas.

Svoje mjesto u udarnoj postavi Reala Casillas je izgubio u siječnju zbog ozljede, te je otad neaktivan. Mourinho se tada opredijelio za Diega Lopeza kojeg je doveo u siječanjskom prijelaznom roku iz Seville, te se za njega odlučivao i u trenucima kada se Casillas oporavio.

Priliku za igru Casillas će vrlo vjerojatno dobiti na skorašnjem Kupu konfederacija, budući ga je španjolski izbornik Vicente del Bosque uvrstio na popis.

- Uvijek sam na raspolaganju za igru. Hvala izborniku Del Bosqueu na povjerenju u mene nakon nekoliko mjeseci bez igre i nadam se da ću biti na razini svojih kolega, iako započinjem s velikim hendikepom.

- Uvijek kada dođem u ovu momčad osjećam veliku radost. Sada moramo razmišljati o Kupu konfederacija i osvajanju jedinog naslova koji nedostaje ovoj momčadi.

Linker
21. rujan 2024 15:34