Felipe Lima

 Agif/ddp Usa/profimedia
VJEROVALI ILI NE

Može li bizarnije: Sudac ga ‘oštetio‘ u finalu, htio se osvetiti, pa mu spavao sa suprugom?

Predsjednik kluba izrazio je nezadovoljstvo na dosad neviđeni način
Piše: SNObjavljeno: 17. srpanj 2023. 23:40

Ako ste mislili da nam je život članova sportskog resora ispisao sve moguće bizarne priče, prevarili ste se... Iz Brazila stižu vijesti iz rubrike "vjerovali ili ne".

Naime, na društvenim mrežama počele su se pojavljivati osjetljive informacije. Predsjednik Cruzeira, velikog kluba brazilske lige, navodno je spavao sa suprugom suca Felipea Lime, a jedan od razloga - stoji u objavi Futmaisa - je ni manje ni više nego osveta.

Navodno Sergio Santos Rodrigues, dotični predsjednik kluba, nije bio zadovoljan suđenjem finalne utakmice Campeonato Mineira, u kojoj je Cruzeiro izgubio 1:3 od Atletico Mineira. Ogled je održan prije nešto više od godinu dana, a vrijedi spomenuti da je dva od tri pogotka zu pobjedničku momčad postigao dobro nam poznati Brazilac Hulk.

E sad, u petak je novinska agencija Football Talk, pozivajući se na jednog od najpoznatijih brazilskih novinara Lea Diasa, plasirao vijest da je Santos Rodrigues vlastitu suprugu prevario gopođom Tassianom Valimom Limom, životnom partnericom glavnog suca spomenutog ogleda.

Je li razlog prevare uistinu loše suđenje ili je predsjednik Rodrigues jednostavno ostao opčinjen izgledom (ili karakterom?) gospođe Lima, to može znati samo taj bludnik. No, navedeni mediji uvjeravaju da je Felipeovo favoriziranje rivala jedan od razloga. Kako bilo, ni Felipe ni Rodrigues vjerojatno u ovom trenutku ne proživljavaju najljepše razdoblje obiteljskog života...

Linker
12. svibanj 2024 16:13