Lionel Messi

 THE AMALFI LLAMA/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
VIRALNA FOTOGRAFIJA

FOTO: Možete li ga prepoznati? Messi ga držao u rukama kad je bio beba, danas vrijedi 90 milijuna eura

Fotografija je nastala u prosincu 2007. godine kada je klub organizirao izradu kalendara u humanitarne svrhe
Piše: SNObjavljeno: 05. srpanj 2024. 18:30

Ovih dana društvenim mrežama je počela kružiti fotografija za koje su mnogi u početku propitkivali je li stvarna. Naime, na slici se nalazi 20-godišnji Lionel Messi, a u njegovom naručju je jedno jako mlado dijete. Razni mediji u svijetu raspitivali su se i provjerili da je dijete koje se nalazi na slici zapravo Lamine Yamal, današnja 16-godišnja zvijezda Barcelone i španjolske nogometne reprezentacije.

Fotografija je nastala u prosincu 2007. godine kada je klub organizirao izradu kalendara u humanitarne svrhe. Yamal je tada imao oko šest mjeseci, a Messi 20 godina.

- Na tom događaju su sudjelovali svi prvotimci Barcelone. Svaka fotografija je imala posebnu temu. Ne sjećam se odakle je Yamalova obitelj, ne mogu se sjetiti toga - rekao je fotoreporter koji je bio na jednoj od fotografija s njima.

Mnogi su na društvenim mrežama bili fascinirani ovom fotografijom. Poznato je kako većina Barceloninih navijača upravo u Yamalu vidi nasljednik legendarnog Argentinca, a neki su čak rekli kako je u dobi od 16 godina Yamal i bolji igrač nego što je Messi bio u tim godinama.

Prema procjeni Transfermarkta, Yamal danas vrijedi čak 90 milijuna eura, a ne treba isključiti da će mu vrijednost i još rasti ako nastavi ovako strmovito napredovati u narednim godinama...

Linker
31. kolovoz 2024 19:40