Neymar i Sidy Sarr
 ACTION PLUS SPORTS IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Action Plus Sports Images/Alamy/Alamy/Profimedia
SKANDAL U FRANCUSKOJ

Muke nogometnog talenta: Maloljetne prostitutke mu ukrale Audi Q3, on sve prijavio policiji i nastradao

Nogometaš Nimesa Sidy Sarr je upao u probleme nakon što je pokušao prijaviti krađu svojeg Audija Q3
Piše: SNObjavljeno: 21. listopad 2021. 12:54

Veliki skandal potresa francusku drugu ligu. Zvijezda Nimesa, centralni vezni Sidy Sarr, je priveden u ponedjeljak pod optužbama da je spavao s maloljetnim prostitukama, piše L'Equipe. Da stvar bude čudnija, izgleda da je Sarr prijavio samog sebe.

Senegalski reprezentativac koji je prošlog ljeta završio na transfer listi, ove je sezone pomalo vraćan u prvu momčad nakon prijelaznog roka u kojem se nije uspio prodati. Trener Pascal Plancque ga je opisao kao "igrača s najvećim potencijalom u ekipi", a turbolentno razdoblje u klubu ga je očito poljuljalo i van terena gdje je napravio veliku glupost.

Sarr je spavao s dvije 17-godišnje prostitutke koje su mu nakon odnosa ukrale njegov Audi Q3. Senegalac je potom otišao na policiju i prijavio prostitutke za krađu, a dok je ispunjavao prijavu je potanko objasnio policajcima detalje svojeg odnosa s djevojkama pa je i sam završio s kaznenom prijavom.

Vrlo vjerojatno će ga se u klubu nakon ovoga definitivno odreći, a pitanje je i kakve će pravne posljedice snositi. Sada se 25-godišnjak može samo nadati da će policija pronaći njegov automobil i tako mu barem malo olakšati situaciju u kojoj se našao.

Linker
18. travanj 2024 15:42