Madriđane najviše brine pozicija desnog beka na kojoj igra Dani Carvajal

 LLUIS GENE Afp
PRENOSE ŠPANJOLCI

Na Bernabeu više ne mogu čekati, Real spremio 100 milijuna eura i već na ljeto kreće po zvijezdu Chelseaja

Iako je 23-godišnjak nedavno potpisao novi ugovor to neće zaustaviti kraljeve u njihovoj namjeri
Piše: SNObjavljeno: 03. travanj 2023. 07:38

Po završetku ove sezone momčad Real Madrida sasvim sigurno očekuju promjene kada je u pitanju igrački kadar, a mediji u španjolskoj ističu kako će na Bernabeu najveći fokus vjerojatno biti na pojačavanju obrane.

Najviše brine pozicija desnog beka na kojoj igra Dani Carvajal. Većinu sezone ima velikih problema s ozljedama i uglavnom nije bio na raspolaganju treneru Carlu Ancelottiju.

image
JUSTIN TALLIS Afp

U posljednje dvije godine Real Madrid se najviše povezivao s dovođenjem Chelseajevog braniča Reecea Jamesa. Navodno interes još uvijek postoji bez obzira na to što je 23-godišnjak nedavno potpisao ugovor s Bluesima do 2028. godine. Prema informacijama Football Insidera, Real Madrid bi ovog ljeta mogao krenuti u lov, a Chelsea namjeravaju slomiti ponudom od 90 milijuna funti (102 milijuna eura).

S druge strane u Londonu ne brinu previše i uvjereni su kako će uspjeti zadržati Jamesa unatoč pritisku Reala. Ipak, postoji i drugi problem za Bluese, a to je financijski fair play kojeg moraju zadovoljiti što bi uspjeli tako da prikupe 100 milijuna funti.

Linker
04. svibanj 2024 21:43