U Križevcima je uvijek puno gledatelja i uzbuđenja na parketu 

 TURNIR KRIŽEVCI
START 12. PROSINCA

Na otvaranju malonogometnog turnira u Križevcima igraju Legende Kutije šibica i Legende Križevaca

Mogu garantirati da će u Križevcima suditi najbolji futsal suci Hrvatske - kazao je Ivan Novak
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 06. prosinac 2023. 12:20

Ovogodišnje izdanje Ožujsko malonogometnog turnira Križevci 2023. godine održat će se od 12.12.2023. do 6.1.2024. u dvorani Ljudevita Modeca u Križevcima.

U sklopu svečanog otvorenja turnira 12. prosinca odigrat će se jedna skupina glavnog turnira, a svečanost otvaranja turnira krenut će u 19 sati na kojoj će nastupiti Indira Forza. Potom će na parket u križevačkom sportskom domu izaći Legende Kutije šibica i Legende Križevaca. Revijalna utakmica legendi okupit će mnogobrojne sudionike koji su godinama bili u vrhu malonogometne scene Hrvatske.

Na križevačkom turniru sudit će najbolji hrvatski futsal suci, a više nam je otkrio Ivan Novak, koji je osim hrvatske nogometne scene dobro poznat i na svjetskoj sudačkoj sceni kada je riječ o futsalu, gdje obavlja dužnost jednog od četiri kontrolora sudaca u izboru svjetske nogometne federacije FIFA, uz druge dužnosti u UEFA-i.

- Odgovorna sam osoba za futsal u Hrvatskoj vezano na suđenje. Moram spomenuti da je Kutija šibica perjanica malog nogometa, a siguran sam da će se i u Križevcima ove godine događati gotovo identična priča kao u Kutiji šibica. Poznavajući Tihomira Gudića koji se uključio u organizaciju turnira siguran sam da će dati sve svoje znanje i sposobnosti da turnir pripremi maksimalno kao i na svim ostalim događanjima u koje je involviran. Mi ćemo ga zajedno s timom koje je oformio popratiti s kvalitetom kako bi svi bili zadovoljni – istaknuo je Ivan Novak te nastavio:

- Suradnici smo i prijatelji i drago mi je da se uključio u razvoj futsala te da se kao domaći dečko odlučio uhvatiti u koštac sa svim stvarima koje trebaju biti ispoštovane kako bi turnir u Križevcima dobio najbolji primat. To je vidljivo iz visina nagrada, ali i iz toga što je okupio veliki broj dobrih i kvalitetnih ljudi u svom timu. Mogu garantirati da će u Križevcima suditi najbolji futsal suci Hrvatske. Sudit će futsal suci iz prve i druge elitne kategorije koji sude sve najbolje utakmice Hrvatske malonogometne lige – rekao je Novak i čestitao svima koji se trude organizirati malonogometne turnire u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Nagradni fond premašuje dosadašnje turnire. Prva nagrada na Glavnom turniru iznosi 14.000 eura, za drugoplasiranu ekipu 7.000 eura, za treće mjesto 5.000 eura te za 4. mjesto 2.000 eura. Igrat će se po sustavu jedna grupa u danu, što će garantirati najbolje sastave svih ekipa svaki dan i vrhunske nogometne izvedbe.

Bogati nagradni fond osiguran je i za županijski turnir koji će se paralelno odigravati. Prva nagrada na županijskom turniru bit će 2.000 eura, druga 1.000 eura, treća 600 eura i četvrta 300 eura.

Prijave za turnir otvorene su do 10. prosinca na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Kotizacija za glavni turnir iznosu 150 eura po ekipi, a za turnir županijskih klubova 100 eura po ekipi.

Linker
02. svibanj 2024 21:07