LLUIS GENE
‘IGRA‘ ODVJETNIKA

Na pomolu preokret u ‘slučaju Messi‘! Otac Barcine zvijezde otkrio plan koji bi klub mogao skupo koštati

Je li to riječ o velikom preokretu ili je ovo strateški potez obitelji i odvjetnika?
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 03. rujan 2020. 13:08

Jorge Messi potvrdio je novinarima u Barceloni, kako piše El Mundo Deportivo, da obitelj zajedno s odvjetnicima razmatra mogućnost da Leo ostane još jednu sezonu u Barceloni.

Na takvo su ih razmišljanje ponukale poteškoće s kojima se u ovom trenutku susreću, a to je čvrsti stav Barcelone da može otići samo ako plati 700 milijuna eura. S obzirom na to da odlazak na sud donosi previše neizvjesnosti, moguće je da se odluče ostati još jednu sezonu, nakon koje bi Messi bio slobodan igrač. Navodno bi obitelj odluku mogla donijeti do kraja dana.

Je li to riječ o velikom preokretu ili je ovo strateški potez obitelji i odvjetnika? Naime, Messijev ostanak pod takvim uvjetima doveo bi klub u nezavidnu financijsku poziciju, jer bi opteretio blagajnu s otprilike 100 milijuna eura za njegov (brutto) iznos ugovora.

image
LLUIS GENE

Uz to ide i činjenica da bi Argentinac na ljeto sigurno bio slobodan igrač. Što bi ukupno bio jako loš posao za klub. A Messi i njegovi odvjetnici to jako dobro znaju te je moguće da sada igraju malo "skrivača" s Bartomeuom i njegovim suradnicima...

Linker
10. svibanj 2024 16:47