PAWEL ANDRACHIEWICZ/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
CIJENA NIJE PROBLEM

Na pomolu transfer Andreja Kramarića: Vatreni bi već ove zime mogao završiti kod hrvatskog trenera!

Za napadača hrvatske reprezentacije iznimno je zainteresiran klub kojeg vodi hrvatski stručnjak
Piše: SNObjavljeno: 26. prosinac 2022. 21:04

Hoće li Andrej Kramarić karijeru nastaviti kod Ivana Jurića? Sudeći po talijanskim medijima to je itekako moguća opcija s time da bi Torino po napadača hrvatske reprezentacije mogao krenuti već ove zime.

Hrvatski trener od početka sezone vapi za nekoliko pojačanja, a talijanski mediji ističu kako je pozicija središnjeg napadača Jurićev prioritet. Lokalni list TorinoGranata tvrdi kako bi Jurić najviše volio dovesti svojeg sunarodnjaka Kramarića koji je od ljeta 2016. član Hoffenheima za kojeg je ove godine postigao 3 gola i imao 2 asistencije u 14 bundesligaških nastupa.

image
ADRIAN DENNIS Afp

Kramarić nije previše skup, Transfermarkt ga procjenjuje na 9 milijuna eura, i s obzirom na sve što je dao za Hoffenheim njemački klub mu vjerojatno ne bi pravio probleme s odlaskom, posebno jer on ima 31 godinu. No, problem bi mogla biti Kramarićeva plaća. On u Hoffenheimu zarađuje 4 milijuna eura godišnje, ima ugovor do ljeta 2025. i teško će pristati na manju plaću, a ovo je iznos kojeg, kako TorinoGranata piše, Torino ne želi dati.

Hoće li Jurićevo inzistiranje dati ploda pa će Kramarić završiti u Torinu, ostaje nam tek da vidimo, ali vrlo je izgledno kako će Nikola Vlašić nastaviti igrati u talijanskom klubu i nakon isteka posudbe iz West Hama. Torino ima mogućnost da ga otkupi za 15 milijuna eura, a TorinoGranata sada donosi vijest da Torino pregovara s ‘Čekićarima‘ o zamjeni Vlašića za 26-godišnjeg srpskog reprezentativca Sašu Lukića. Ovaj veznjak želi otići iz Torina, West Ham je navodno zainteresiran, a s obzirom na to da je njegova tržišna vrijednost 13 milijuna eura, onda bi se jednostavno mogla odviti zamjena za Vlašića.

Linker
23. travanj 2024 08:43