Jamie i Nani

 SCREENSHOT
UVIJEK BRUTALAN

‘Nadam se da su ti je**ne noge polomljene!‘; Bijesna legenda, čovjek mu je plakao na Anfieldu, a to se ne smije

‘Uvijek je bio ljut na njerga jer je stalno padao. Rekao mu je da ne može biti igrač Uniteda i to raditi‘
Piše: SNObjavljeno: 11. ožujak 2023. 19:03

Sir Alex Ferguson definitivno pripada jednim od navjećih nogometnih trenera svih vremena. Uz njegov rad u Manchester Unitedu veže se bezbroj anegdota, a jednu od njih otkrili su Patrice Evra i Rio Ferdinand koji su imali čast dijeliti svlačionicu sa slavnim stručnjakom.

Sjajni škotski menadžer bio je poznat po svojoj disciplini, a njegovi su igrača na tereni uvijek morali biti pravi ratnici. Ipak, nije to svima polazilo za nogom, a u toj grupi pripada portugalski veznjak Nani čije ponašanje na travnjaku Ferguson posebno nije volio.

- Sjećaš li se kada je Jamie Carragher pomao Nanija na Anfieldu? - upisao je Evra Ferdinanda.

- Znam samo da mu je umalo slomio nogu, a potom smo krenuli u obračun s igračima Liverpoola - otkrio je Ferdinand.

Zatim se u čitavu gužvu upleo i legendani Sir Alex.

- Nadam se da su ti je*ene noge slomljene. Zaista se nadam da jesu! - govorio je Ferguson Naniju.

- Kada vidite nekoga da plače na Anfieldu to je neprihvatljivo. Ferguson je uvijek bio ljut na Nanija jer je stalno padao i ležao po travnjaku. Rekao mu je da ne može biti igrač Uniteda i to raditi - objasnio je Evra.

Na čitavu se priču nadovezao i Ferdinand te otkrio:

- Sjećam se i Scholesa, kada je vidio Nanija kako plače, samo je rekao ‘nema šanse‘ i otišao, rekao je kako ne želi braniti takve likove.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

"Sram me je ovoga što se događa u Dinamu! Bit će posljedica, ali za te ljude ovo je očito samo igra". Tim je riječima Ilija Lončarević komentirao sva događanja na Skupštini Dinama u podcastu ‘VAR soba‘. Sve ostalo o komešanjima u Dinamu, o tome što bi Dario Šimić mogao promijeniti u Maksimiru i koji mu je klub uzor, kao i najavu cijelog 25. kola SuperSport HNL pogledajte u novom izdanju podcasta posvećenog hrvatskom nogometu:

Linker
04. svibanj 2024 07:57