REUTERS
VELIKI PREOKRET

NAJAVA DINAMOVOG INSAJDERA POKAZALA SE TOČNOM - ONI SU NAJVEĆA PRILIKA MODRIH! Dinamov protivnik u Ligi prvaka primio tri gola pa se spašavao

Suparnik zagrebačkog Dinama u skupini C nogometne Lige prvaka Šahtar iz Donecka ostao je stopostotan i nakon 7. kola ukrajinskog prvenstva zahvaljujući 4-3 (1-2) pobjedi protiv Zarje iz Luhanska.
Piše: HinaObjavljeno: 14. rujan 2019. 20:49

Šahtar je i dalje stopostotan, ali je u subotu opasno visio protiv vrlo dobre Zorje. Gosti iz Luhanska su bili vrlo goropadni i preko Jurčenka i Kočerhina u 35. minuti imali su dva pogotka viška u Harkivu.

Dinamov suparnik u Ligi prvaka izgledao je grogiran, no do poluvremena su preko Taisona uspjeli smanjiti vodstvo gostiju. U nastavku su domaći do 60. minute u potpunosti preokrenuli tijek događaja, prvo je Marlos u 54. izjednačio, da bi nakon sat vremena Junior Moraes donio prvo vodstvo domaćinu.

Ipak, završnica je opet donijela pravu dramu, gosti su preko Ledneva izjednačili u 87. minuti, ali je Junior Moraes u 90. osigurao Šahtaru sedmu pobjedu u isto toliko utakmica.

Šahtar je danas igrao u postavi: Pjatov - Bolbat, Krivcov, Matvienko, Ismaily - Stepanenko, Alan Patrick (od 78. Kovalenko) - Tete (od 46. Konpljanka), Marlos (od 74. Solomon), Taison - Junior Moraes.

POGLEDAJTE ŠTO JE O ŠAHTARU I DINAMOVOJ VELIKOJ PRILICI U SKUPINI C REKAO INSAJDER OGNJEN VUKOJEVIĆ U NOVOM SN PODCASTU

Pogledajte podcast Sportskih novosti Dinamo u Ligi prvaka u kojem gostuju proslavljeni bivši nogometaši modrih i aktualni trereni Ognjen Vukojević i Andrej Panadić:

Linker
03. svibanj 2024 06:52