Nevjerojatne scene iz Rumunjske
 SCREENSHOT
NEOČEKIVANI PREOKRET

Najbizarnija utakmica: Zabili za 2:1 protiv favorita, pa izgubili susret 3:0 iz nevjerojatnog razloga!

U susretu prve lige viđeno je nešto nesvakidašnje pred TV kamerama, neutješni domaćini u šoku
Piše: SNObjavljeno: 02. studeni 2020. 08:48

S krajnjeg istoka Rumunjske dolazi nevjerojatna nogometna priča. Nogometaši Politehnica Iasi izgubili su susret 3:0 na svom travnjaku protiv favoriziranog Viitorula, iako su u posljednjem trenutku, dok se utakmica odvijala na terenu, vodili 2:1. Kako je to moguće? Viša sila, nestalo je struje...

Već su navedenu utakmicu proglasili najbizarnijom ikad, možda i najkontroverznijom, jer domaćini su najavili žalbe i sve moguće poteze ne bi li barem dobili poništenje, odnosno odigravanje - nove.

Dakle, domaća momčad zabila je u 54. minuti gol za 2:1, a u trenutku dok je lopta ulazila u gol polako je nestajalo struje. Reflektori su otkazivali i to je bio znak za glavnog suca da odmah prekine utakmicu i pošalje obje momčadi u svlačionicu.

No da bi problema moglo biti ukazivale su dvije situacije. Prva da je još u subotu, dan prije utakmice, bilo problema s reflektorima, ali trener nije mislio da je potrebno da o tome obavijesti klub (!), a i zagrijavanje za utakmicu kasnilo je čak 50 minuta zbog problema s reflektorima.

Na kraju se dogodio fijasko pred TV kamerama, a ono što je najgore, nije prekinut niz od četiri poraza u prvenstvu...

A kako je to točno izgledalo, možete provjeriti - ovdje.

Linker
26. travanj 2024 07:17