NELSON ALMEIDA Afp
LEO, TI SI NA POTEZU

‘Najgori klub na svijetu‘ najbizarnijim ugovorom ikad lovi Messija! Ljudi nisu pobijedili gotovo 4 godine

Klub je u Guinnessovoj knjizi rekorda jer već tri godine i 11 mjeseci ne zna za pobjedu!
Piše: SNObjavljeno: 01. srpanj 2021. 12:47

Lionel Messi trenutno je bez kluba. Pomalo nevjerojatnih 7504 dana nakon što je potpisao svoj prvi ugovor s Barcelonom, čudesni Argentinac postao je slobodan igrač.

Naravno, ovo ne znači da Leo neće ponovno navući dres u kojem se proslavio, ali je jasan pokazatelj da se pregovori s katalonskim divom ne ovijaju onako kako bi predsjednik kluba Joan Laporta i njegovi suradnici htjeli.

U međuvremenu Messiju pristižu bojne ponude, a ona najbizarnija stigla je iz - Brazila! I to ne S bilo koje adrese. Naime, argentinska zvijezda dobila je nacrt ugovora koji mu nudi Ibis Sport Club, za mnoge poznat i kao "najgori klub na svijetu".

Ibis je klub iz Recifea koji se natječe po najnižim razinama brazilskog nogometa, a svoje mjesto u Guinnessovoj knjizi rekorda zaslužio je zahvaljujući nevjerojatne tri godine i 11 mjeseci koje je po natjecanjima proveo bez pobjede.

Iz Ibisa su nacrt ugovora namijenjenog Messiju objavili na svom Twitter profilu, a isti obiluje bizarnim stavkama.

Pa krenimo redom...

Messiju nude 15-godišnji ugovor koji starta s današnjim danom (1. srpnja 2021. godine). Plaća 34-godišnjeg Argentinca ovisit će o njegovoj produktivnosti, ali i o procjeni koja će dati odgovor na pitanje - "zaslužuje li je uopće?". Messi NE smije postići puno golova, NE smije postati prvak, NE može nositi broj 10 koji je umirovljen u časti Maura Shampooa. A, pazite sad ovo, mora se i tri puta zakleti pred ogledalom da je Pele puno bolji od Maradone.

Leo, ti si na potezu...

Linker
21. svibanj 2024 23:19